Mode Msklanning Sverige

 

08/10/2019

Kareena Kapoor Khan klickas med Angrezi Medium co-stjärnan Radhika Madan när de uttalar sig i svart

Escrito a las 00:00

Comentarios: 0

Kareena Kapoor Khan klickas med Angrezi Medium co-stjärnan Radhika Madan när de uttalar sig i svart

I går kväll tog Kareena Kapoor Khan över banbanan vid finalen i Lakme Fashion Week 2019 och ägde båda ser ut som en gudinna. Kareena första utseende var en röd klänning med naken smink medan den andra bestod av en mörk look med en svart outfit. Medan Veere Di Wedding-skådespelerskan tog scenen med självförtroende, är hennes foton tvungna att lämna dig bedövd. Kareena packade nyligen upp sin kommande film, Angrezi Medium med Irrfan och Radhika Madan. Men det finns ingen bild av henne med hennes medstjärnor.

Idag bröt emellertid Radhika den strimman och delade en fantastisk bild medan hon poserade tillsammans med sin co-star, Bebo. Både Radhika och Kareena kan ses som slår en sval ställning i en svart aftonklänningar. De två skådespelerskorna visste säkert hur man skulle äga ögonblicket och de såg helt lockande ut när de fastnade i ramen. Radhika verkade extremt upphetsad att posera med Kareena Kapoor Khan och tog till sociala medier för att dela ögonblicket. Kareena och Radhika var säkert de två skönheterna i svart på det fantastiska fotot.

Radhika bildade bilden med Bebos dialog från Kabhi Khushi Kabhi Gham. Hon skrev: "Hur vågar du? Tumhaara koi haq nahi banta ke tum itni khoobsurat lago. Inte rättvist # lakmefashionweek2019."

Under tiden kommer Kareena och Radhika att ses i Homi Adajanias Angrezi Medium tillsammans med Irrfan. Filmen är en uppföljare av superhit-filmen, Hindi Medium. Filmens shoot hade nyligen släppts upp i London där Kareena gick med i rollen som Naina, en polis. Bebo kommer att ses som spelar en polis för första gången på skärmen och var glad att dela skärmutrymme med Irrfan. På samma sätt var Radhika också glad över att arbeta med en av hennes favoritskådespelerskor.
 

Autor

msklanningse

 

Sobre el blog

Mode Msklanning Sverige

 

Archivo del blog

 

Octubre 2019 (1)

 

Sigue este blog

RSS del blog

 

Widget del blog

Generar un widget de este blog Llévate este blog a tu web

 

 

Entradas al museo

 

La tienda del museo

portada

blogs

fotos

vídeos

marq media

 

privacidad

condiciones de uso

marq

marq review

Club Llumiq

 

facebook

google +

twitter

marqTV

MARQ Alicante

Página diseñada y realizada por CREHAZ COMUNICACIÓN Y TECNOLOGÍA